Privat børnepasningsordning

 

 

Basen er en privat børnepasningsordning, der er godkendt af Hillerød kommune, der derefter også vil føre tilsyn med anmeldte og uanmeldte besøg, for at sikre at alt fungere tilfredsstillende. Dagplejepædagogen yder støtte og vejledning til mig og følger barnets udvikling. Jeg kan også godkendes af andre kommuner, hvis i kommer fra en anden kommune end Hillerød...

 

Man får søskende rabat her, lige som i andre kommunale institutioner!!

 

Her er plads til 4 børn i alderen 0-3 år

 

Børnepasningsordningen er godkendt under dagtilbudlovens §78 med §80 tilskud. Kommunen tilbyder forældre mulighed for at vælge mellem de kommunale pasningstilbud eller at få et økonomisk tilskud til privat pasning jf. dagtilbudslovens §80 stk. 1. Kommunen skal således udbetale tilskuddet hvis forældrene ønsker at anvende denne mulighed. Kommunens tilskud er 75% af min pris. Hillerød Kommune godkender os som personer/børnepassere samt vores hjem som de finder egnet som dagplejehjem. Kommunen tjekker straffeattester og godkender hjemmet, legetøjet, barnevogne m.m. med henblik på sikkerhed.

 

Du behøver ikke at bo i Hillerød Kommune for at få en plads i Basen.  Kontakt mig for at høre om prisen for en plads hvis du er bosiddende i en anden kommune end Hillerød.

 

Jeg har tavhedspligt om alle oplysninger der vedrører forældrenes private forhold. dagplejepædagen har dog, som alle andre, en oplysningspligt overfor de sociale myndigheder, hvis vi oplever et barn mistrives.